Innløsing av gavekort

Gavekort fra Zalando kan løses inn på to måter:

• Logg inn på "Min konto", og velg "Mine gavekort" i navigasjonen til venstre. Om du skriver inn gavekortkoden her blir gavebeløpet automatisk godskrevet din konto, og vil bli regnet mot fremtidige kjøp.
  • Skriv inn koden i rabattkodefeltet når du handler. Da trekkes tilgodebeløpet automatisk fra bestillingsverdien.

Her kan du lese mer om hvordan du kjøper gavekort.

Om innløsing av gavekort
  • Gavekort kan kun innløses i nettbutikken Zalando.no.
  • Gavekort har ingen utløpsdato.
  • Kontantutbetaling av gavekort er ikke mulig.
  • Etter at du har kjøpt et gavekort kan det gå inntil 120 minutter før det sendes ut på e-post. Husk at hvis du velger forhåndsbetaling kan det gå 2-3 virkedager før beløpet tilordnes din gavekortbestilling. Gavekortet sendes først ut når betalingen er mottatt. Hvis du ikke mottar en e-post med gavekortet innen rimelig tid, bør du sjekke mappen for søppelpost.
  • Hvis du ikke har fått noen e-post etter flere timer, kan du kontakte oss via telefon eller e-post.
  • Hvis det oppstår problemer ved innløsning av gavekortet, ber vi deg bruke kontaktskjemaet eller ringe til vår kundeservice.
  • Gavekort kan ikke trekkes fra en bestilling som allerede er utført.
  • Ved innløsning av gavekort gjelder ingen minstebestilling.

1. Min Konto
  2. Gavekort
  3. Løs inn