Innløsing av rabattkoder

Rabattkoder løses inn når du gjennomfører en bestilling, enten i skrittet for betaling, eller i skrittet for endelig bekreftelse av bestillingen. Rabattkodefeltet befinner seg mellom det nederste produktet i bestillingen, og feltet hvor bestillingens totale kjøpesum står oppført.

Rabattkoden består av både tall og bokstaver. Tast inn koden nøyaktig som den står oppført, og bekreft med knappen "Løs inn rabattkode". Tilgodebeløpet vil automatisk trekkes fra totalsummen i handlekurven. Du kan slette rabattkoden ved å klikke på "x" nede til høyre i prisoversikten, eller på "fjerne" under rabattkodefeltet.

Her kan du lese mer om vilkår for bruk av rabattkoder.

1. Rabattkodefelt

Can’t find what you are looking for?